Sukutapaaminen Tuusulassa 3.8.2013

Hyvät Sukulaiset, terveiset Lapin sulavien lumien keskeltä!

On jälleen aika tavata näin sukulaisten kesken, tällä kertaa etelässä.

Tämän vuoden sukutapaamisen järjestämme Tuusulan Rantatien kulttuurimaisemissa, Majatalo Onnelassa, Rantatie 34 lauantaina 3.8.2013 klo 10:00 alkaen.
Kerro tapahtumasta myös muille sukulaisille!

Tuusulajarvi Mahdolliset majoitusvaraukset voit tehdä suoraan Onnelaan, mainiten / "Mannermaa sukutapaaminen", kerro samalla erityisruokavaliot tms. erityistoivomukset. Majoitus esim. 2H huone 117€/vrk, sis. aamupalan, sekä aamu tai iltasaunan. Olemme alustavasti varanneet muutan huoneen. Yhteystiedot: p.09-258 821 / www.Onnela

Majoitusta voi tiedustella myös muista lähistön kohteista, kts. Liite Rantatie. Krapi ja Gustavelund, ne ovat lähimpänä Onnelaa, myös Järvenpää ja Kerava ovat lähellä.

Tapahtuma on yksipäiväinen, mutta seurakseni voi jäädä aina sunnuntaihin saakka. Onnela tarjoaa meille kokoustilan, lounaan ja iltapäiväkahvin. Sukuseura maksaa kokoustilan vuokran ja osan muista kuluista. Päivän aikana tutustumme toisiimme ja sukuumme ja pidämme sukuseuran kokouksen.

Tapaamiseen ovat kaikki sukulaiset sydämellisesti tervetulleita.

Iltapäivällä tutustumme Rantatien kulttuuri ympäristöön, sieltä löytyy museoita (Ainola, Lottamuseo, Sibelius koti ym.), taidenäyttelyitä yms. Huom. Osaan kohteista on pääsymaksu.

Tarjolla on myös iltamenoa halukkaille, Krapin kesäteatterissa esitetään Nummisuutarit klo 19-21. Liput 28€ normaali, 26€ eläkeläiset/opiskelijat/työttömät/ryhmät.

Mikäli halukkaita löytyy, järjestämme suvulle teatteripaketin ruokailuineen; Yksittäiset teatterivieraat 42,00e/hlö (norm. 44,50e/hlö) tai Kesäteatteripaketti I / 43,40e/hlö/ ryhmät 10-19hlöä ja 41,20e/hlö/ ryhmät yli 20 hlöä. Sisältää ruokailun Suomalainen kesä – buffetista Ravintola Krapihovissa ennen esitystä tai sen jälkeen sekä väliaikatarjoilun.

Sukutapahtumaan ennakkoilmoittautuminen on tehtävä kesäkuun 14pv mennessä; info@mennander.fi - Muista mainita kaikki henkilöt .

Sitovat osallistumisilmoitukset tehdään maksamalla osallistumismaksu Juhannukseen mennessä!
Maksu on 35€/hlö sukuseuran tilille Nordea FI82 1456 3500 0975 98 / Viesti; Tuusula 2013

Ottaessasi yhteyttä, mainitse toiveesi asioista, joita haluat tuoda esille tapahtuman yhteydessä.

* Omalla autolla liikkuvat, liitteessä kartta.
* Kuljetukset Keravan asemalta taksilla Rantatielle, matkaa on noin 5 km. Junat kulkevat Keravalta (-lle) 15 min. välein Helsingin ja Riihimäen suuntiin. * Rantatie sijaitsee Helsinki-Järvenää bussilinjalla, joten perille pääsee myös bussilla. www.matkahuolto.fi

Kesätapaamista odotellen

Raimo Mannermaa, sukuseuran pj.

Porsaita äidin oomme kaikki . . . Sukuseuran jäsenet, oletteko maksaneet jäsenmaksun?